Summer Art Journey

Leuk dat je interesse hebt in de Summer Art Journey!

IK HEB ZO'N ZIN OM OP VAKANTIE TE GAAN! En ik dacht maar steeds, wachten tot we weer lekker naar het buitenland mogen. Nieuwe plekken ontdekken, nieuw eten proeven, langs stranden flaneren, bergtoppen beklimmen en genieten van mooie uitzichten en de geschiedenis induiken bij een kasteelbezoek. Maar we hoeven helemaal niet te wachten!

Deze Summer Art journey maak je vanuit je eigen huis en ik neem je acht weken lang mee naar acht locaties, waar we kunst gaan maken. Er is voldoende ruimte in mijn virtuele hippe Volkswagenbus! En wat nou zo mooi is, het Summer Art Museum heeft speciaal een vleugel vrijgemaakt om al onze kunst tentoon te stellen! Dan kunnen al jouw vrienden en familie in het najaar jouw kunst komen bekijken als we de hele vleugel hebben gevuld met onze creaties.

Maar eerst lekker acht weken genieten van superbijzondere plekken. Want ik heb bijzondere plekken uitgezocht hoor! Welke verklap ik nog niet. 

Wel kan ik alvast vertellen dat de reis helemaal gratis is! Gratis? Ja de reis is gratis.
Maar als je van wat meer luxe houdt, kun je ook een VIP Arrangement boeken. Met veel extra's. Daarover vertel ik je nog wel meer. 

Vul hieronder je gegevens in en ik hou je op de hoogte van deze bijzondere reis:
* geeft verplicht aan